top of page
Search

Dikt "Livet är" (Swedish Poetry)


"Hajja att man sitter och gråter/

och de vill att man förlåter


Strö saltet på blodsdroppen, låta det sugas in/ Andan tappar rytmen och kärleken säger försvinn Ensam med mig själv

tillbaka till verkligheten/ En bitch slap från gud när man blivit allt medveten Säg jag svär/ Ingen är där/ de tro att de hjälper mig men förstår inte mina besvär Jag försöker så gått det går/ men endast botten jag når Ifrågasätter; hur alla riktningar står? Kärlek finns inom mig och kärlek jag ger/ är så trött på höra ursäkter

och alla falska som ler


Jag krigar med mina motgångar för att syna era bluffar/ Ni ignorerar mig så hårt och observerar när jag luffar Jag är den tiotusende människan

med galenskap och karaktär/ En på miljonen som ingen finner kär/ ett litet hopp finns inom mig så jag äntligen lär/ Att livet det är lidande

men det är vad det är"

- Dennis Duolee
14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page